Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

PP-220 Přepravní podvozek 220kg | toolscb - Váš obchod s nářadím

 
 
Registrace
 
 
 
 
 

Na úvod » Stroje Proma » hoblovky s protahem » PP-220 Přepravní podvozek 220kg

PP-220 Přepravní podvozek 220kg

Běžná cena:
2.490 Kč
Naše cena s DPH:
1.840 Kč
Naše cena bez DPH:
1.521 Kč
Ušetříte:
650 Kč (26 %)
Množství:
1
Termín dodání:
skladem
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

PP-220 přepravní podvozek - specializovaný pomocník pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci s těžkými stroji. Tento podvozek byl navržen s ohledem na potřeby zákazníků, kteří potřebují efektivní a spolehlivý způsob, jak manipulovat s těžkými stroji. 
 
Technické Parametry: 
  • Maximální Čtverec: S rozměry maximálního čtverce 90 x 90 cm poskytuje dostatek prostoru pro bezpečné umístění a pevnou fixaci různých strojů. 
  • Maximální Obdélník: Pro delší stroje nabízí maximální rozměry obdélníku 50 x 130 cm, což usnadňuje manipulaci s většími zařízeními. 
  • Minimální Rozměry: Přestože je podvozek pevný, jeho minimální rozměry 30 x 30 cm umožňují snadné skladování v jakékoli dílně. 
 
Nosnost a Bezpečnost: 
  • Maximální Nosnost: S nosností až 220 kg poskytuje podvozek dostatečnou sílu pro bezpečné přenášení široké škály strojů. 
  • Robustní Konstrukce: Stabilní konstrukce zaručuje bezpečnost při manipulaci s těžšími zařízeními, což je klíčové pro vaši práci. 
 
Přepravní podvozek PP-220 je skvělým společníkem pro všechny, kteří potřebují spolehlivý nástroj pro pohodlnou manipulaci se stroji. Objednejte si ho ještě dnes a získejte efektivní a bezpečné řešení pro své pracovní potřeby!
 

Technická data:

maximální čtverec 90 x 90 cm
maximální obdélník 50 x 130 cm
minimální rozměry 30 x 30 cm
maximální nosnost 220 kg



Váhy a míry:

Celková váha včetně obalu 7.5 kg
Čistá váha 7.0 kg
Šířka/Výška/Hloubka 50 / 20 / 11 cm
 
 

Ostatní fotografie k produktu

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz