Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Güde P 2300 A | toolscb - Váš obchod s nářadím

 
 
Registrace
 
 
 
 
 

Na úvod » AKČNÍ NABÍDKA » Güde P 2300 A

Güde P 2300 A

Číslo výrobku:
Gude
Běžná cena:
2.786 Kč
Naše cena s DPH:
1.850 Kč
Naše cena bez DPH:
1.529 Kč
Ušetříte:
936 Kč (34 %)
Množství:
8
Termín dodání:
skladem
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Kompletní specifikace

Robustní bruska pilových řetězů s hliníkovou konstrukcí a optimální geometrií ostření, určená k přesnému broušení/ostření všech běžně používaných typů řetězů elektrických i motorových pil v podmínkách servisů, specializovaných prodejen apod.

 

Oboustranné ostření všech článků pilového řetězu díky výklopné brusné hlavě (90°?50°) a otočnému upínacímu stolku (± 35°), přesná a spolehlivá fixace řetězu (vodící drážka/zarážka řetězu s jemnou aretací/svěrací páčka/nastavitelný úhel broušení), hloubkový doraz brusného kotouče (nastavitelný), rukojeť s pohodlným úchopem pro navádění brusné hlavy při ostření, automatické vracení brusné hlavy do výchozí polohy, vestavěná lampička k osvětlení ostřené plochy.

 

Motor 230 W, polohovatelný pracovní stůl se stupnicí (rozsah otáčení ± 35°), průhledný kryt kotouče jako garance bezpečné práce s bruskou, vypínač v ochranném pouzdru, základová část s otvory (2) pro montáž napevno, 2 brusné kotouče 145 x 22,3 x 3,2 (4,7 mm), orovnávací destička, šablona.

Hladina hluku LWA: 85 dB (A), celkové rozměry: 340 x 210 x 475 mm.

Záruka: 2 roky

 
 

Ostatní fotografie k produktu

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz